Ga naar hoofdinhoud

WOZ waarde/ bezwaarprocedure

Eén van onze cliënten, Style Makelaars,  is samen met het landelijk opererende WOZ-Consultants gespecialiseerd in het verlagen van de door de gemeente bepaalde WOZ-waarde. Zij hebben een aanbieding voor u welke wij als Fiducia Accountancy BV u graag willen doorgeven. Onderstaande tekst is van Style Makelaars en op hun eigen titel geschreven:

 Recent heeft u hem weer ontvangen: de aanslag gemeentelijke belastingen met daarop de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand. Op basis van deze WOZ-waarde betaalt u onroerendezaak-, inkomsten-, erf-, waterschaps- en mogelijk ook vennootschapsbelasting. In veel gevallen is de WOZ-waarde door uw gemeente te hoog vastgesteld. Ook kunnen er bijzondere omstandigheden zijn die een lagere WOZ-waarde rechtvaardigen.

Als gevolg hiervan betaalt u als eigenaar van een woning al snel honderden euro’s per jaar minder belasting. Voor eigenaren van grote en middelgrote bedrijven gaat dit al snel om (tien)duizenden euro’s.

Een WOZ-bezwaarprocedure voor uw eigen woning is geheel GRATIS. Voor bedrijfspanden en overige objecten geldt het no cure, no pay principe. Dit houdt in dat u alleen 25% excl. BTW van het gerealiseerde voordeel op de gemeentelijke belastingen betaalt als de WOZ-waarde naar beneden wordt bijgesteld.

Direct uw WOZ-waarde door ons op juistheid laten beoordelen? Klik dan op de deze link http://www.stylemakelaars.nl/woz-waarde en meld uw pand online aan. Of stuur een kopie van het aanslagbiljet per e-mail aan mij toe.

Ik zie uw aanvraag graag tegemoet.

Hartelijke groet,

Corrien van Hattum RT RMT

Montessorilaan 14

3706 TD  Zeist

030-2434407

 

 

Back To Top