skip to Main Content

erwin gierman

 

Fiducia Accountancy B.V. werd opgericht door drs. R.W. (Erwin) Gierman RA (1972).

Na het VWO studeerde Erwin bij het NIVRA (het Nederlands Instituut voor Registeraccountants), later gecombineerd met Universiteit Nijenrode. Hij studeerde in 1999 af als drs. information management afstudeerrichting accountancy en als RA (registeraccountant).

Gelijktijdig met de accountancystudie deed Erwin een schat aan ervaring op bij één van de Big Four accountantskantoren in de wereld. Hier werkte hij 16 jaar alvorens hij begin 2006 Fiducia Accountancy startte.

 

Kees Kroon is sinds 1 februari 2014 in dienst bij Fiducia Accountancy B.V. Kees is in 1999 afgestudeerd als Accountant-Administratieconsulent (AA). Hij heeft bij een aantal middelgrote accountantskantoren ervaring opgedaan in zowel de samenstel- als controlepraktijk.

Kees is zelfstandig verantwoordelijk voor het bedienen van een deel van de cliëntenportefeuille van Fiducia. Daarnaast is hij de sparring partner van Erwin en neemt waar nodig voor hem waar.

 

Mirjam is op 1 juli 2012 in dienst getreden van Fiducia Accountancy B.V.  Mirjam heeft een groot  aantal ondersteunde taken op  kantoor. Zo assisteert zij bij het factureren, is verantwoordelijk voor het scannen en archiveren, assisteert bij boekwerkzaamheden en verricht nog diverse andere  werkzaamheden.

naam-medewerker-3

Sabine is sinds 10 mei 2016 in dienst van Fiducia Accountancy B.V. Samen met Mirjam verricht zij alle ondersteunende taken op kantoor, waaronder secretariële werkzaamheden, office management en de facturering. Ook nemen zij een aantal boekwerkzaamheden voor hun rekening.

Back To Top
×Close search
Zoeken