Ga naar hoofdinhoud

erwin gierman

 

Fiducia Accountancy B.V. werd opgericht door drs. R.W. (Erwin) Gierman RA (1972).

Na het VWO studeerde Erwin bij het NIVRA (het Nederlands Instituut voor Registeraccountants), later gecombineerd met Universiteit Nijenrode. Hij studeerde in 1999 af als drs. information management afstudeerrichting accountancy en als RA (registeraccountant).

Gelijktijdig met de accountancystudie deed Erwin een schat aan ervaring op bij één van de Big Four accountantskantoren in de wereld. Hier werkte hij 16 jaar alvorens hij begin 2006 Fiducia Accountancy startte.

 

Kees Kroon is sinds 1 februari 2014 in dienst bij Fiducia Accountancy B.V. Kees is in 1999 afgestudeerd als Accountant-Administratieconsulent (AA). Hij heeft bij een aantal middelgrote accountantskantoren ervaring opgedaan in zowel de samenstel- als controlepraktijk.

Kees is zelfstandig verantwoordelijk voor het bedienen van een deel van de cliëntenportefeuille van Fiducia. Daarnaast is hij de sparring partner van Erwin en neemt waar nodig voor hem waar.

 

Mirjam is op 1 juli 2012 in dienst getreden van Fiducia Accountancy B.V.  Mirjam heeft een groot  aantal ondersteunde taken op  kantoor. Zo assisteert zij bij het factureren, is verantwoordelijk voor het scannen en archiveren, assisteert bij boekwerkzaamheden en verricht nog diverse andere  werkzaamheden.


Sinds 1 september 2018 is Willie in dienst van Fiducia Accountancy B.V. als assistent accountant. Zij is al ruim 25 jaar werkzaam als assistent accountant en heeft een brede ervaring opgedaan in deze functie in de samenstelpraktijk bij een ander accountantskantoor.

Willie is onder andere verantwoordelijk voor het samenstellen van de jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften. Ze houdt er van om met cijfers bezig te zijn en ondersteunt graag cliënten bij het verwerken van de financiële administratie. Verder gaat zij zich specialiseren in Exact Online.

Willie werkt wekelijks 20 uur per week bij Fiducia Accountancy B.V. In haar vrije tijd onderneemt ze graag activiteiten met haar gezin (getrouwd en 3 kinderen) of is ze bezig met haar hobby’s: lezen en tuinieren.

 

Anne-rieke is sinds 1 juli 2018 in dienst van Fiducia Accountancy B.V. als assistent accountant.

Hiervoor heeft ze in dezelfde functie 10 jaar gewerkt bij een groot accountantskantoor in de samenstelpraktijk, ze heeft hier veel ervaring opgedaan in het bedienen van het midden- en kleinbedrijf.

Bij Fiducia is ze onder andere verantwoordelijk voor het samenstellen van de jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften. Daarnaast verzorgt en ondersteunt zij cliënten graag bij de financiële administratie.

Anne-rieke werkt wekelijks 28 uur bij Fiducia Accountancy B.V. en in haar vrije tijd is ze vaak druk in en rondom huis. Daarnaast besteedt ze ook graag tijd aan haar gezin.

 

Marloes is op 1 februari 2021 in dienst getreden van Fiducia Accountancy B.V. Vanaf dat moment voert zij nagenoeg alle ondersteunende taken uit op het kantoor.

Zij assisteert bij de facturatie en archiveren. Zij houdt alle systemen bij voor de klantgegevens. Marloes regelt allerlei zaken in en rondom het pand. Marloes is 32 uur per week aanwezig en vindt dat ze boft om in dit leuke team terecht te zijn gekomen!

Marloes is als persoon erg energiek en enthousiast. Zij woont samen met haar kat genaamd Vriendje en is een echt familie mens. Het liefst spendeert zij haar vrije tijd met vrienden/familie en is vaak in de natuur te vinden om een lange wandeling te maken.

 

Sinds 1 oktober 2022 is Karine in dienst bij Fiducia Accountancy B.V. als assistent accountant. Daarvoor heeft zij ruim 27 jaar ervaring opgedaan als verantwoordelijke voor de financiële administratie bij een organisatieadvies bureau.

Karine is onder andere verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen en verzorgen van fiscale aangiften. Zij vindt het prettig om klanten te begeleiden bij het verzorgen van de administratie en doet dit 20 uur per week.

Back To Top