Ga naar hoofdinhoud

amifix software administratie

Amifix

Exclusief voor de klanten van Fiducia Accountancy BV is het invoerprogramma Amifix beschikbaar. Amifix is geen boekhoudpakket. Het is een invoerapplicatie waarbij u als zelfstandig ondernemer op eenvoudige wijze uw verkopen, inkopen en bankmutaties kunt bijhouden. Bij de bankmutaties is het verder mogelijk om via uw internetbankieren toepassing mutaties in te lezen met gebruik van een .csv bestand.

U heeft hiervoor geen boekhoudkennis nodig. Tweemaal per jaar verzorgt Fiducia een gratis Amifix training voor nieuwe gebruikers (bestaande gebruikers zijn uiteraard ook altijd welkom voor een opfriscursus). In deze training wordt u het correcte gebruik van Amifix aangeleerd, maar u mag ook veel informatie over belastingzaken verwachten. Daarnaast is het altijd leuk in gesprek te gaan met mede-ondernemers die ook cliënt zijn Fiducia en ook Amifix gebruiken.

Per kwartaal controleert Fiducia globaal uw invoer, en verricht indien nodig uw omzetbelasting aangifte. Ook adviseren wij u omtrent het juiste gebruik van Amifix en over het juiste gebruik van fiscale aftrekposten.

Eénmaal per jaar bezoekt u ons kantoor om samen met uw accountant de financiële administratie af te ronden en een balans en resultatenrekening op stellen. Deze laatste zijn dan weer input voor uw jaarrekening (als het een BV of NV betreft) of voor uw aangifte inkomstenbelasting (als u een zogenaamde IB-ondernemer bent).

Geregistreerde gebruikers kunnen op de beveiligde website van Amifix inloggen. Bent u geen geregistreerde gebruiker en u wilt toch graag gebruik maken van het invoerprogramma, neem dan contact op met Fiducia Accountancy BV.


Aan het gebruik van Amifix zijn jaarlijkse kosten verbonden. Deze licentiekosten worden ieder jaar in augustus gefactureerd. De kosten van Amifix bedragen op dit moment (2021) € 82,50 per jaar, exclusief BTW.

Amifix ook beschikbaar voor collega-kantoren

Amifix is op verzoek ook beschikbaar voor andere accountants-, administratie- en boekhoudkantoren. Onder licentie kunt u uw cliënten gebruik laten maken van ons programma. U betaalt hiervoor een éénmalige instapvergoeding plus jaarlijkse licentiekosten per gebruiker. Het programma wordt daarbij qua layout aangepast aan uw huisstijl, inclusief uw eigen logo. Bent u hierin geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een demonstratie of een offerte.

Back To Top