Ga naar hoofdinhoud

Aanbieding van een Fiducia cliënt: Search Engine Optimalisation

logo webenz v2

Zoekmachine optimalisatie met 15 jaar praktijkervaring

Internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Zonder internet zou onze wereld er compleet anders uit zien. Toch bestaat internet in Nederland nog niet zo lang. Maar toen het er eenmaal was, waren we er meteen aan verslingerd. We zijn met WEBenz een website met een database met handleidingen begonnen, https://www.gebruikershandleiding.com, die intussen 25 miljoen bezoekers per jaar heeft. De kennis en ervaring die we daarmee hebben opgedaan, willen we graag delen.

Complete optimalisatie van uw website

Zoekmachine optimalisatie begint met een dieptescan van uw website. Geen QuickScan zoals u die ook op internet aantreft, maar een zeer uitvoerige SEO-analyse. Alle verbeterpunten nemen we vervolgens met u door en daarna is aan u de keus wat u met alle aanbevelingen wilt gaan doen. Als u wilt, kunnen we u helpen of zelfs alles voor u verzorgen. Ook een compleet nieuwe website met gebruik van de nieuwste standaarden behoort tot de mogelijkheden.

Onze eigen websites hebben 70.000 bezoekers per dag!

Bij WEBenz zijn we zeker van onze zaak en wij durven u dan ook succes te garanderen. Die succesgarantie kunnen wij bieden vanwege onze ervaring met  gebruikershandleiding.com. Deze website scoort nog elk jaar 30% hoger. In Nederland staat deze op plaats 129 van best bezochte websites via Google. En we stijgen nog steeds.
U kunt gebruik maken van de kennis en ervaring die wij hebben opgedaan.

Kijk voor meer info op www.webenz.nl/seo/ of stuur ons een mail of bel 06 30363896 (Roger del Castilho).

 Een SEO analyse kost normaliter 200 euro ex btw. Voor Fiducia klanten bieden wij dit eenmalig aan voor 50 euro ex btw! Een analyse vergt minimaal 1 dag tot maximaal 2 dagen werk.

 

Back To Top