Ga naar hoofdinhoud

Erwin Gierman benoemd tot penningmeester Spierziekten Nederland

Op de Algemene Ledenvergadering, afgelopen zaterdag gehouden te Beilen, werd drs. R.W. (Erwin) Gierman RA (eigenaar/directeur van Fiducia Accountancy B.V. te Amersfoort) benoemd tot penningmeester van de vereniging Spierziekten Nederland.

Spierziekten Nederland komt al sinds 1967 op voor mensen met een spierziekte. Het gaat Spierziekten Nederland om een betere kwaliteit van de zorg, effectief wetenschappelijk onderzoek, en goede voorlichting en informatie, ook voor artsen en professionele hulpverleners.  De bijna 9.000 leden, vaak zelf met een spierziekte, spelen binnen de vereniging een belangrijke rol. Velen van hen zijn als vrijwilliger actief binnen de vereniging. Dat bepaalt ook het karakter van Spierziekten Nederland: een slagvaardige organisatie, gedragen door betrokken mensen. Spierziekten Nederland werkt nauw samen met specialisten, maatschappelijk werkenden, onderzoekers, revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten en huisartsen.

Erwin Gierman heeft een speciale band met Spierziekten Nederland, omdat in zijn familie de zeldzame spierziekte HMSN voorkomt. ´Ik hoop met mijn bestuurlijke ervaring en financieel-economische expertise te kunnen bij dragen aan de belangrijke doelstellingen die Spierziekten Nederland nastreeft. Het is erg bijzonder  als je dat mag doen voor een vereniging die ook de belangen behartigt van patiënten met een spierziekte die in je eigen familie voorkomt!’.

spierziekten.nl

Back To Top