Ga naar hoofdinhoud

Prijs: € 19,95 (incl. 9% BTW) + € 4,25 verzendkosten.

Snap jij er soms ook helemaal niets van, hoe alle belastingen werken?

Als (startende) ondernemer wil je richten op je onderneming, niet op alle belastingzaken die erbij komen kijken. Maar ja, je hebt weinig keuze. Leuker kunnen we het niet maken, al denk ik regelmatig: ook niet makkelijker!

Dit boek helpt je door je mee te nemen langs de belangrijkste belastingperikelen waar je tegen aan loopt als ondernemer. In eenvoudige bewoordingen, met veel voorbeelden, lijstjes, berekeningen en anekdotes uit de praktijk.

Over de winstbepaling, de keuze voor een éénmanszaak of de BV, het in dienst nemen van personeel, de auto van de zaak, de omzetbelasting (BTW), hoe het Nederlandse belastingstelsel werkt, en nog zo wat onderwerpen.

Hopelijk snap je dan ook meer van de termen en regels waar je boekhouder of accountant mee komt bij de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting of de jaarrekening.

Wil je meer dan 1 exemplaar bestellen, geef dit dan aan bij het aantal boeken dat je bestelt. We nemen dan even contact met je op over de uiteindelijke prijs en de wijze van verzenden (of ophalen).

Je krijgt eerst een factuur van ons. Nadat deze is betaald, wordt het boek aan je verzonden.

Bestelformulier
Aantal boeken

excl. verzendkosten
Bezig met versturen
Back To Top